full screen background image

Expoziţie cu tematică pascală „Lumina Învierii”, la Galeria de Artă Rădăuţi

Galeria de Artă din Rădăuţi găzduieşte, până pe 10 mai, cea de-a VI-a ediţie a expoziţiei cu tematică pascală „Lumina Învierii”.

Acest eveniment cultural cu tradiţie din municipiul Rădăuţi este rodul unei colaborări în parteneriat între Protopopiatul Rădăuţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Casa Municipală de Cultură Rădăuţi, mai multe şcoli din Rădăuți și din localitățile învecinate, Clubul Copiilor şi Elevilor Rădăuţi, Galeria de Artă Rădăuţi, Centrul Cultural Bucovina, Asociaţia „Sf. Agatha” şi Parohia de pe lângă şcolile partenere.

Sunt expuse 200 de lucrări cu tematică pascală realizate de elevii de la şcolile rădăuţene, de la Centrul Social Maria Ward, Asociaţia Ala Bala Sânzâiana, Grădiniţa “Pinocchio” şi Grădiniţa “Sf. Treime” şi de la şcolile din Marginea, Vicov de Sus, Milişăuţi, Frătăuţii Vechi şi Siret.

Premierea lucrărilor va avea loc pe data de 10 mai, la ora 12.00, iar premiile (materiale pentru desen şi pictură) vor fi oferite de Asociaţia Bucovina Verde Rădăuţi, S.C. Euro Tehnic S.R.L şi Centrul Cultural Bucovina.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar