full screen background image

În prag de Paște, Shopping City Suceava a înnoit sucevenii cu 1.500 de premii pentru casă

În perioada 20-26 aprilie, Shopping City Suceava a răsplătit fidelitatea clienților care se pregătesc de Paște, cu 1.500 de premii instant, constând în electrocasnice, accesorii și ustensile de bucătărie, cozonaci proaspeți și iepurași de ciocolată, dar și două premii valoroase: mobilier pentru living și o canapea Mobexpert.

Zilnic, clienții Shopping City Suceava au descoperit sub taloanele răzuibile, sute de produse pentru o casă nouă: aspiratoare, roboți de bucătărie, espressoare, oferite de magazinul Media Galaxy, accesorii și ustensile de bucătărie, dar și cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour pentru o masă festivă delicioasă. Doi dintre cei mai norocoși clienți au avut șansa de a-și înnoi casa, în prag de Paște, cu un nou mobilier pentru living și o canapea confortabilă și în tendințe, ambele oferite de magazinul Mobexpert din incinta centrului comercial. Mobilierul a fost câștigat de domnul Zosin Liviu din Zamostea, care a participat la campanie cu un bon de cumpărături din hypermarketul Carrefour, în valoare de 327 lei, iar canapeaua a fost câștigată de doamna Gemanar Viorica din Gura Humorului, care a participat la campanie cu două bonuri din cumpărături din magazinele Kendra și Ghio`s Collection, în valoare totală de 170 de lei.

Pentru a participa la campanie, clienţii au făcut cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și s-au prezentat la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Pepco pentru a extrage talonul răzuibil câștigător.

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici în această perioadă, aşa încât aceștia au putut să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş și să se fotografieze cu iepurașul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminți dintre ei. Mai mult, iepurașul a participat alături de copii la „vânătoarea de ouă de ciocolată” prin magazinele din incinta centrului comercial, unde s-au distrat și au câștigat surprize dulci.

Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleți coşul de Paşte.

De 8 ani, Shopping City Suceava vă invită la cumpărături şi distracţie în familie!

comments

comments




Leave a Reply

avatar