full screen background image

Şedinţa Consiliului Local Rădăuţi va avea loc miercuri

Miercuri, 27 aprilie, consilierii locali rădăuțeni se vor întruni în ședință ordinară, pentru a dezbate 18 proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi.

Printre altele, se va discuta amplasarea pe domeniul public al municipiului Rădăuți a unor automate de cafea.

Un proiect important este acela privind aprobarea raportului de evaluare și achiziționare a unu teren în suprafață de 2.200 mp, pentru extinderea cimitirului municipal.

Căminul pentru persoane vârstnice, Cantina de ajutor social, Adăpostul de noapte și Compartimentul Servicii Comunitare din cadrul Direcției de Asistență Socială Rădăuți au nevoie de un nou regulament de funcționare, care va fi de asemenea discutat și aprobat în ședința de joi.

Trei puncte de pe ordinea de zi vizează Spitalul Municipal Sfinții Cosma și Damian din Rădăuți.

Consilierii locali trebuie să aprobe înființarea a două linii de gardă, să modifice statul de funcții prin transformarea unor posturi de asistenți medicali grad principal în grad debutant, și să aprobe organigrama și statul de funcții pentru Spitalul Municipal.

Tot în ședința de miercuri, se va discuta despre sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală.

Ultimul punct pe ordinea de zi îl reprezintă rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2016.

Toate proiectele îl au ca inițiator pe viceprimarul cu atribuțiuni de primar, Bogdan Loghin.

Pe lângă acestea, mai sunt pe ordinea de zi opt cereri ale cetățenilor municipiului și a unor instituții, care vor fi discutate spre soluționare.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar