full screen background image

Propunerea Săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2016

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DUA LIPA – Last Dance


Senzația pop Dua Lipa revine cu o nouă piesă. Melodia se numește “Last Dance” și sună la fel de bine ca single-ul anterior – “Be the one”, care a rupt topurile muzicale.
Dua Lipa este o cântareață, compozitoare și model în vârstă de doar 20 de ani, cu origini britanice și albaneze și care își descrie stilul muzical ca fiind dark-pop. Ea s-a făcut remarcată cu piese ca “New Love” sau “Be The One“, prin care ne-a arătat ce se întâmplă cu adevărat atunci când o voce specială ajunge la microfon.

  • FELI – Va Urma


După ce la începutul acestui an, Feli a lansat un cover rock alături de colegii ei din The TM Groove, la celebra piesă din folclor „Constantine, Constantine”, artista a revenit cu o piesă nouă ce poartă numele de „Va urma“. „Fiecare dintre noi pornește în viață cu un vis, are în minte o destinație pe care o urmărește cu pasiune și dăruire. Știm cu toții, însă, că drumul nu este întotdeauna lin. De multe ori trebuie să ne învingem temerile, să găsim în noi curajul și voința de a accepta că pe parcurs ne putem lovi și de eșecuri. Ce nu trebuie să uităm, indiferent de punctul în care ne aflăm, e să ducem visul mai departe, lăsând mereu loc de .”, spune Feli.

  • NICK JONAS FT. TOVE LO – Close


Actorul și compozitorul american Nick Jonas pare să-și fi rezervat un loc fruntaș în topurile din 2016 cu noul single ”Close”, înregistrat în colaborare cu artista suedeză Tove Lo. Piesa compusă de Robin Fredriksson, Mattias Larsson, Julia Michaels, Justin Tranter și Ebba Tove Elsa Nilsson (Tove Lo) are toate ingredientele necesare pentru a ajunge hit: un ritm bun, un refren memorabil, voci care se completează reciproc și nu în ultimul rând, o interpretare care amintește pe alocuri de Justin Timberlake.
Pentru a pipera piesa și mai mult, ”Close” este acompaniată de un videoclip care transpune vizual perfect versurile melodiei. Deși niciunul dintre cei doi artiști nu renunță complet la haine pe parcursul piesei, tensiunea sexuală condimentează clipul mai mult decât suficient.

Care este melodia ta preferată?

  • DUA LIPA - Last Dance (70%)
  • FELI - Va Urma (30%)
  • NICK JONAS FT. TOVE LO - Close (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar