full screen background image

Primul serviciu de ambulanță privat din Suceava, “Ambu-LIFE”, funcţionează începând de astăzi

Începând de luni, 25 aprilie, în municipiul Suceava funcţionează primul serviciu de ambulanță privat – “Ambu-LIFE”.

Serviciul de ambulanță “Ambu-Life” a luat naștere pentru a asigura transport medical cu ambulanța, la solicitarea pacientilor sau a familiilor acestora.

Beneficiarii serviciilor pot fi toți cei care se află în situația de a fi transportați cu ambulanța, sunt oamenii ce au nevoie de transport special și ajutor la deplasare, însă care nu pot beneficia de serviciul public de ambulanță pentru că nu constituie urgențe medicale.

Ambu-LIFE asigură transportul pacienților cu ambulanța în țară și în străinătate, cu ambulanțe echipate, însoțiți de ambulantier și brancardier, dar și asistate medical la nevoie de către un asistent medical și/sau medic.

Întâlniți acolo o echipa formată din ambulantieri și brancardieri, dar și din medici și asistenți medicali cu multă experiență, care se remarcă prin profesionalism, respect pentru pacient, punctualitate la programări, devotament și emaptie, ce înțeleg nevoile pacienților și care sunt capabili să intervină în situații critice.

Dispun de ambulanțe performante pentru a putea realiza serviciile de asistență și transport medical în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere al confortului și siguranței pacientului, cât și din punct de vedere al asigurării asistenței medicale, la nevoie.

https://www.facebook.com/Ambu-Life-864448960345143/?fref=ts

comments

comments




Leave a Reply

avatar