full screen background image

Bunuri furate dintr-o casă din Rădăuţi, în timp ce proprietarul era plecat în străinătate

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, duminică dimineaţă, de o femeie, de 28 de ani, din localitate, despre faptul că, în perioada 21 – 24 aprilie, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuință.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul nu este locuit, victima fiind plecată cu familia la muncă în străinătate, în perioada amintită, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras bunuri în valoare de circa 500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă dotarea locuinţelor cu sisteme de supraveghere şi alarmare, astfel încât activitatea infracţională să fie descurajată, iar în cazul săvârşirii unor furturi, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului să fie mult mai rapidă şi mai facilă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar