full screen background image

“Argint” pentru Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, la concursul de înot “Cupa Primăverii – UPC”

La sfârşitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului a găzduit cea de-a IV-a ediție a concursului de înot “Cupa Primăverii – UPC”.

La start s-au aliniat peste 100 de sportivi, care au concurat în cinci probe individuale și două de ștafetă.

După cum ne-a precizat profesorul Gabriel Pânzaru, antrenor la CSŞ Gura Humorului, lupta pentru obținerea trofeelor la individual si pe echipe a fost foarte strânsă, în unele probe departajarea făcându-se la sutimi de secundă.

Au fost evidențiați cei mai buni sportivi prin premieri făcute pe categorii de vârstă 2001-2009, la toate probele din concurs, dar și la individual general, unde au fost premiați înotătorii care au obținut cele mai multe medalii.

La echipe locul I, trofeul “Cupa Primaverii – UPC” a fost obținut de Clubul Sportiv Şcolar Suceava, urmat, la diferenţă mică de puncte, de Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului. Pe locul al III-lea s-a clasat echipa clubului sportiv Junior Swim Iași.

Printre sportivii cu cele mai bune rezultate legitimaţi la CSŞ Gura Humorului s-au evidenţiat: Chitac Aurora, aur la 50 m fluture, la doar o secundă de record naţional, Corbu Daniel, în probele de 50 m bras şi 100 m liber, probe în care a obţinut aur, conducând detaşat încă de la start.

Îi menţionăm şi pe ceilalţi sportivi cu rezultate deosebite: Stehl Mara, Maslovschi Alexia, Bianca Tanasa, Chitac Victoria, Bejan Dragoş, Mures Rareş, Mureş Smărăndiţa, Coperza Alecsandra, Chihaia Denisa, Feier Ionuţ, Oanea Darian, Axentioi Ilinca, toţi aceştia contribuind, prin performanţele lor, la aducerea echipei pe podium în clasamentul general al cluburilor.

Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, în colaborare cu UPC Romania şi Direcția Județeană de Sport şi Tineret.

Rezultatele acestei competiţii sunt bune şi foarte bune, fapt ce ne face să credem că înotul la Gura Humorului are un trend ascendent în ceea ce priveşte performanţa sportivilor pe plan regional şi naţional.

Radio VIVA FM a fost partener media al evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar