full screen background image

De Paște, Shopping City Suceava îți înnoiește casa

În perioada 20-29 aprilie, Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților care se pregătesc pentru Paște, cu 1.500 de premii instant, constând în electrocasnice, accesorii și ustensile de bucătărie, cozonaci proaspeți și iepurași de ciocolată, dar și două premii mari: mobilier pentru living și o canapea Mobexpert.

Zilnic, în perioada 20-29 aprilie, iepurașul de Paște te invită să descoperi sub taloanele răzuibile, sute de produse pentru o casă nouă: aspiratoare, roboți de bucătărie, espressoare, oferite de magazinul Media Galaxy, accesorii și ustensile de bucătărie, dar și cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour pentru o masă festivă delicioasă. Doi dintre cei mai norocoși clienți vor avea șansa de a-și înnoi casa, în prag de Paște, cu un nou mobilier pentru living și o canapea confortabilă și în tendințe, ambele oferite de Mobexpert din incinta centrului comercial.

Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să facă cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi să se prezintă la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Pepco pentru a extrage talonul răzuibil câștigător.

Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici, aşa încât sunt invitaţi în perioada 23 – 28 aprilie, împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş și să se fotografieze cu iepurașul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminți dintre ei. Mai mult, iepurașul îi invită pe cei mici să participe împreună la „vânătoarea de ouă” din data de 24 aprilie, ora 12:00 (în fața magazinului Pepco), pentru a se distra și a câștiga numeroase surprize dulci.

Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleți coşul de Paşte.

De 8 ani, Shopping City Suceava vă invită la cumpărături şi distracţie în familie!

paste

comments

comments




Leave a Reply

avatar