full screen background image

Tragere cu muniţie de război, în Poligonul Vadu Vlădichii din Rădăuți

În zilele de miercuri, 20 aprilie, și joi, 21 aprilie, între orele 9 – 14, în Poligonul Vadu Vlădichii din Rădăuți se vor executa trageri cu muniție de război, de către angajații Poliției de Frontieră Rădăuți.

În vederea evitării eventualelor incidente, cetățenii au o serie de obligații care trebuie respectate cu strictețe, printre care să nu intre în perimetrul de siguranță al poligonului pe timpul tragerilor, restricție ce se aplică persoanelor, animalelor, atelajelor și autovehiculelor.

La recepționarea semnalelor acustice transmise de personalul poligonului despre începerea tragerilor, cetățenii trebuie să părăsească imediat zona restricționată în cazul în care au pătruns acolo accidental.

Trebuie respectate indicațiile militarilor din posturile de pază ale poligonului și în nuciun caz să nu provoace foc deschis în zona perimetrului de siguranșă al poligonului.

Poliția Locală va include în traseul de patrulare, în cele două zile de trageri și împrejurimile poligonului pentru informarea cetățenilor și, după caz, aliberarea zonei restricționate.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar