full screen background image

Propunerea Săptămânii 18 – 24 aprilie 2016

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FIFTH HARMONY FT. TY DOLLA SIGN – Work From Home


După ce au lansat hitul Worth It, fetele de la Fifth Harmony se întorc cu un nou single. Work From Home e un featuring cu rapperul TY Dolla $ign și are un videoclip plin de senzualitate, în care cele cinci fete încing spiritele pe un șantier de construcții.

Dacă precedentul lor hit a fost foarte ritmat, pentru Work for Home s-au îndreptat spre ceva mai urban/R&B, semn că fetele evoluează și se maturizează muzical după un album mai degrabă pop-dance.

Fifth Harmony se pregătesc de apariția celui de-al doilea album de studio, intitulat 7/27 și care este programat să apară pe 20 mai. Ele și-au făcut debutul după apariția în showul X Factor SUA, iar primul album a apărut în 2015.

  • SMILEY – Insomnii


Smiley a lansat o nouă melodie, “Insomnii”, şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube vineri, 15 aprilie 2016. Piesa “Insomnii” este compusă (muzică şi versuri) de către Cazan Şerban şi Maria Andrei Tiberiu (Smiley, nume de scenă), produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music Romania. Regia clipului noului single îi aparţine lui Adrian Batista, cel care pune în scenă de ceva timp și show-ul de televiziune “Românii au talent” (Pro TV).
“Sunt atâtea nopți în care nu dorm… din diverse motive :), încât m-am gândit că trebuie să fac o piesă și despre asta”, a spus Smiley despre cel mai recent single al său, informează www.hahahaproduction.com.
Cu siguranţă, noul cântec de dragoste al lui Smiley va deveni curând unul dintre hiturile româneşti din anul 2016.

  • JESS GLYNNE – Ain’t Got Far To Go


Jess Glynne continuă promovarea primului ei album lansând un nou videoclip. ”Ain’t Got Far To Go” a fost filmat în Cuba, fiind regizat de Declan Whitebloom. Piesa a fost compusă de artista britanică împreună cu Knox Brown, Fin Dow-Smith și Janée “Jin Jin” Bennett.
”Ain’t Got Far To Go” este o piesă specială pentru mine. A marcat un moment definitoriu în crearea albumului, a fost piesa care a făcut ca totul să aibă sens și nu pot decât să-i mulțumesc lui Knox Brown pentru asta.
Am cunoscut niște oameni grozavi, care au fost atât de calzi, carismatici și muncitori și despre asta se vorbește și în piesă. Încă o dată, Declan și Jolene au adus melodia la viață și cred că este videoclipul meu preferat din multe puncte de vedere. Sper să vă placă!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Care este melodia ta preferată?

  • SMILEY - Insomnii (75%)
  • FIFTH HARMONY FT. TY DOLLA SIGN - Work From Home (25%)
  • JESS GLYNNE - Ain't Got Far To Go (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar