full screen background image

Proiectele europene pentru finanţarea agriculturii pot fi depuse on-line

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) asigură depunerea on-line a proiectelor de investiții finanțate cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, prin intermediul paginii oficiale de internet www.afir.info.

apia 2

La această dată, sistemul on-line de primire a cererilor de finanțare pentru proiectele de investiții finanțate prin PNDR 2020 este pregătit și funcţional, astfel încât să permită derularea corectă a procesului de depunere on-line pentru sesiune 2016.

Înainte de deschiderea fiecărei sesiuni, AFIR va opera actualizările și corelările sistemului on-line conform informațiilor specifice fiecărei submăsuri.

La nivel naţional, în primele sesiuni pentru primirea proiectelor, desfășurate în perioada martie- decembrie 2015, solicitanţii de fonduri europene nerambursabile au depus proiecte on-line pentru 10 submăsuri.

Numărul cererilor pentru măsurile de investiţii depuse pe site-ul AFIR a depăşit 3.300, valoare acestora ridicându-se la 1,4 miliarde euro.

Faţă de cele 10 submăsuri pentru care s-au primit solicitări de finanțare on-line anul trecut, modulul actual va permite depunerea on-line pentru încă 8 submăsuri din PNDR 2020.

comments

comments




Leave a Reply

avatar