full screen background image

Persoană suspectă de producerea unui eveniment rutier în Milişăuţi, identificată de poliţişti

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     În dimineaţa zilei de 9 aprilie, în jurul orei 06.25, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată despre faptul că, pe raza localității, s-a produs un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul unui autoturism a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 06.08, în timp ce conducea o căruţă, pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, un localnic, de 28 de ani, a fost acroșat în partea din spate de un autoturism înmatriculat în străinătate, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, a rezultat rănirea  unui bărbat, de 30 de ani, din localitate, pasager în atelajul hipo și vătămarea ușoară a căruțașului.

În urma continuării cercetărilor în cauză, polițiștii au reușit miercuri identificarea autorului ca fiind un tânăr, de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos.

Din cercetări, polițiștii au mai stabilit şi faptul că un alt tânăr, de 24 de ani, din comuna Vicovu de Jos, se face vinovat de comiterea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, având în vedere faptul că cei doi locuiesc în apropiere şi sunt cercetați într-un dosar penal, el cunoștea identitatea conducătorului auto, dar a ascuns în mod voit acest lucru.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propuneri de măsuri preventive.

comments

comments