full screen background image

David Onisei, primul campion dat de tenisul fălticenean sportului românesc, în studioul VIVA FM!

david     În perioada 2 – 3 aprilie, la Bucureşti, s-a desfăşurat turneul “Winter Series Little Stars”, din cadrul Circuitul Tenis 10.

Evenimentul sportiv adună micii campioni pasionaţi de tenis care au câştigat cel puţin o competiţie dintre cele derulate în sezonul de iarnă, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016.

Printre participanți s-a aflat și un fălticenean, în vârstă de doar 8 ani, care a reușit o performanță extraordinară: David Onisei a câştigat titlul de campion al turneului “Winter Series Little Stars” la Nivelul Portocaliu (copii până la 9 ani), după ce a avut o zi foarte grea, în cursul zilei de sâmbătă jucând toate partidele programate.

Povestea lui David începe la vârsta de 6 ani, atunci când părinții l-au încurajat pentru a începe să practice tenisul de câmp.

De instruirea acestuia a avut grijă Marcel Dascălu, instructorul său, care i-a călăuzit pașii spre cunoașterea și practirea tenisului.

Așa se face că, în toamna anului 2014, micul David juca în primul lui turneu la categoria roșu.

David Onisei a fost prezent, joi, în studioul Viva FM, și le-a adus zâmbete pe chipuri, dar și admirație, matinalilor Andrada și Călin, care nu s-au putut abține și i-au adresat micului campion fel de fel de întrebări.

David nu s-a sfiit și a răspuns la fiecare, în parte, așa încât rezultatul final îl puteți asculta mai jos, în interviul integral din cadrul emisiunii “Dimineți Animate”!​

0:00
0:00
0:00
0:00

comments

comments