full screen background image

Botăşănean prins la Siret cu ţigări ascunse în spațiile special amenajate ale maşinii sale

DSC04484     Miercuri, în jurul orei 23.00, în P.T.F. Siret, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Micola G., în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoșani, conducând un autoturism marca Peugeot.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locuri special amenajate în podea, semiaripile față-spate, praguri și în bara de protecție spate, cantitatea de 4.200 de pachete cu ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 6.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Peugeot, în valoare de 13.500 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

comments

comments