full screen background image

Candidatul UNPR pentru fotoliul de primar al Rădăuţiului, Dorin Simota

ds     Senatorul Mihai Neagu, președintele Organizației Județene Suceava a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), a declarat, în luna iulie a anului trecut, într-o conferință de presă organizată la Rădăuți, că organizaţia UNPR Rădăuţi şi-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului, la alegerile din 2016, în persoana liderului organizaţiei locale, omul de afaceri Dorin Simota.

Dorin Simota are 53 de ani, a absolvit Facultatea de Fizică la Bucureşti-Măgurele, este căsătorit, are un fiu, a îndeplinit două mandate în Consiliul Local Rădăuţi, a candidat pentru primăria locală în anul 2000 și s-a clasat pe locul 3 din 15 candidați, iar la această dată este şeful Cabinetului Parlamentar din Rădăuţi – senator UNPR Mihai Neagu.

În emisiunea VIVA Cafe, la Radio VIVA FM Rădăuți, Simota a prezentat programul electoral pe care l-a creionat până în acest moment, spunând că, dacă rădăuțenii îi vor acorda încrederea și îl vor vota la alegerile locale din iunie 2016, intenționează să pună accent pe infrastructura stradală a municipiului prin atragere de fonduri de la bugetul centralizat, dar și fonduri europene, să schimbe sistemul de iluminat public, astfel încât să se realizeze o economie la plata curentului electric stradal.

Un alt obiectiv de realizat este, în vederea lui Dorin Simota, revenirea apei reci la prețul inițial, astfel încât locuitorii municipiului să plătească mai puțin consumul apei reci, și să rezolve problema apei deversate.

Atragerea turiștilor la Rădăuți este un alt obiectiv de atins al candidatului Dorin Simota, având în vedere faptul că la Rădăuți există multe obiective turistice, iar în acest scop are în vedere dezvoltarea infrastructurii în turism. Și reabilitarea clădirii spitalului vechi este o prioritate pentru UNPR, prin atragerea de fonduri din Fondul Național de Dezvoltare Locală pe care primarii pot să-l acceseze.

Programul de campanie al lui Dorin Simota este foarte bine structurat, fiind un program care atinge toate problemele Rădăuțiului și ale rădăuțenilor, după cum a spus candidatul UNPR la VIVA FM.

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments