full screen background image

Selecție de proiecte pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice, la Rădăuţi

primaria radauti     Primăria Rădăuți, în baza legii nr. 350/ 2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități non-profit de interes general, organizează, pe data de 11 mai 2016, la ora 12.00, selecție publică de proiecte în vederea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice pentru trei domenii: social, sport și culte religioase.

Astfel, pentru asociații și fundații sunt prevăzuți 140.000 de lei, pentru fotbal 130.000 de lei, alte sporturi 20.000 de lei, iar pentru cultele religioase s-a alocat suma de 100.000 de lei.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 6 mai 2016, ora 12.00.

Dosarele vor fi depuse la registratura Primăriei Municipiului Rădăuți.

Autoritatea finanțatoare accelerează aplicarea procedurii de selecție de proiecte motivat de prejudiciul ce s-ar aduce imaginii municipalității în cazul în care aceste activități de interes comunitar nu ar demara sau nu s-ar desfășura în prima jumătate a trimestrului II al anului 2016.

Vor fi supuse evaluării numai programele și proiectele care sunt de interes public local.
Trebuie dovedită, de către solicitanți, capacitatea organizatorică și funcțională a beneficiarului finanțării prin experiențe în domeniul administrării altor programe și proiecte similare, prin căile și modalitățile de identificare a beneficiarilor proiectului.

De asemenea, trebuie dovedită capacitatea resurselor umane de a asigura desfășurarea programului sau proiectului la nivelul propus dar și experiența de colaborare, parteneriat cu autoritățile publice, cu alte organizații guvernamentale și neguvernamentale din țară și stăinătate, după caz.

Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte se află la dispoziția celor interesați, pe site-ul Primăriei Rădăuți.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments