full screen background image

Primăria Rădăuți angajează un referent în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

primaria radauti     Primăria Rădăuți organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante, pe o durată nedeterminată, de referent grad profesional unu A, în cadrul Serviciului Public comunitar Local de Evidență a persoanelor a municipiului Rădăuți.

Cei care se vor înscrie la concurs trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechime în specialitatea studiilor de minim 6 ani și 6 luni.

De asemenea, concurenții trebuie să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre ale UE sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, trebuie să cunoască limba română scris și vorbit, să aibă capacitate de exercițiu și vârsta minimă reglementată de prevederile legale, iar starea de sănătate să fie corespunzătoare postului pentru care candidează.

O altă cerință este aceea de a nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau in legătura cu serviciul, care impiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Concursul se va desfăşura în două etape. Proba scrisă pe data de 25 aprilie 2016, ora 10.00, iar interviul pe data de 27 aprilie 2016, ora 14.00, ambele la sediul primăriei municipiului Rădăuți, str. piata Unirii nr. 2. Dosarele se pot depune la camera 20 a primăriei.

Pentru inscrierea la concurs candidații trebuie să prezinte o serie de documente care sunt afișate pe site-ul primăriei, la fel și bibliografia necesară.

Relații suplimentare se obțin la camera 20, serviciul administrație publică locală, resurse umane, relații cu publicul, sau la telefoanele 0230.1561.140, 0230.1562.931.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments