full screen background image

Noul contract-cadru între furnizorii de servicii medicale și Casa de Asigurări de Sănătate va intra în vigoare la 1 aprilie

Casa de sanatate     De la 1 aprilie, va intra în vigoare noul contract-cadru care se va încheia între furnizorii de servicii medicale și medicamente și Casa de Asigurări de Sănătate Suceava.

Totuși, din cauza timpului scurt, pentru luna viitoare se vor semna doar acte adiționale, iar noile contracte se vor încheia începând cu data de 1 mai.

Pentru furnizorii care la data de 31 martie se află în contract cu Casa, contractele se vor prelungi, la cererea furnizorilor și pe baza documentelor pe care le-au depus, prin acte adiționale valabile până la sfârșitul anului.

Furnizorii care nu se află în contract cu CAS și care vor depune cerere pentru intrare în relații contractuale vor încheia contracte cu valabilitate de la 1 mai până la 31 decembrie acest an.

Anul trecut, 723 de furnizori de servicii medicale au încheiat contracte cu Casa suceveană de Asigurări de Sănătate, majoritatea medici de familie.

comments

comments