full screen background image

Peste 170 de amenzi aplicate, după o acţiune a Poliţiei Rutiere

Politia rutiera    În perioada 22 – 23 martie, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, pe DN 17, segmentul de drum Suceava – limita județului Bistrița Năsăud.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 171 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 48.095 lei, din care 112 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au reţinut 6 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Un bărbat, de 57 de ani, din comuna Păltinoasa, a condus autoturismul, pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, efectuând transport ilegal de persoane în mod repetat și contracost. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 1.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.38/2003, aplicându-se totodată şi măsura de suspendare a dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de

Un bărbat, de 39 de ani, a condus autoturismul, pe DN 17, și a efectuat o depășire neregulamentară. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments