full screen background image

Un şofer sucevean în vârstă de 73 de ani a murit după ce a provocat un accident în lanţ, aproape de Molid

politia_rutiera     În cursul după-amiezii de miercuri, în jurul orei 16.35, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, în afara localităţii Molid, un bărbat, de 73 de ani, din municipiul Suceava, a pătruns pe contrasens.

Astfel, a intrat în coliziune frontală cu microbuzul condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Iaşi.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 73 de ani a fost proiectat pe banda sa de circulaţie şi a fost lovit de autoturismul condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma coliziunii celor 3 autovehicule, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 73 de ani, rănirea ușoară a pasagerei din autoturismul acestuia, o femeie, de 72 ani, din municipiul Suceava, precum şi a unei femei, de 37 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pasageră în microbuz.

Conducătorii auto de 32 şi de 58 de ani au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Datorită leziunilor suferite, conducătorul auto de 73 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nici nu i s-au putut recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, în jurul orei 22.05, bărbatul a decedat în spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments