full screen background image

Propunerea Săptămânii 21 – 27 martie 2016

propunerea-21-27martie16

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARIANA GRANDE – Dangerous Woman


Ariana Grande a lansat un nou single – “Dangerous woman”, care va fi inclus pe albumul cu acelaşi nume. Single-ul a fost compus de Johan Carlsson şi Ross Golan, şi produs de Max Martin şi Carlsson. În piesă artista cântă despre un bad boy, care trezeşte femeia periculoasă din ea.
Ariana a cântat melodia în premieră, în cadrul emisiunii Saturday Night Live, pe 12 martie. Noul album al artistei va fi lansat pe 20 mai şi va include 15 piese.
Criticii au comparat complexitatea piesei cu melodia “Earned it” a lui The Weekend, considerând că acest single reflectă maturitatea din vocea Arianei şi debutul ei ca femeie în industria muzicală.
Îți place evoluția Arianei?

  • ​SELENA GOMEZ – Hands To Myself


Selena Gomez tocmai a lansat cel mai nou videoclip „Hands to myself”!
Este cu siguranță cel mai fierbinte de până acum. În videoclip, Selly petrece cea mai mare parte în lenjerie intimă, în jurul modelului Chris Mason.

Iată ce a spus Selena despre „Hands to myself”, noul single extras de pe albumul Revival:
„Este probabil cea mai buna piesă de pe album. Un accident frumos.”
Sunteți de aceeași părere?

  • ​​TAXI FT. DELIA – Atât De Trist​


“Cele două cuvinte”, “Stelele care cad”, “Eşti iubibilă” şi “Pe aripi de vânt”, “Da, mamă”, “Gura ta” sunt hituri care, cu siguranţă, au fost fredonate de foarte multă lume. Însă, ce se întâmplă când doi artişti nonconformişti şi faimoși colaborează?
Apare piesa “Atât de trist”, primul featuring Taxi și Delia.
“Delia este o artistă de excepţie şi suntem foarte onoraţi de această colaborare. O să sune ciudat, dar suntem foarte bucuroşi că a acceptat să fie ‘atât de tristă’ alături de noi”, mărturisește Dan Teodorescu. O colaborare de succes, spunem noi.

Care este melodia ta preferată?

  • TAXI FT. DELIA - Atât De Trist (60%)
  • ARIANA GRANDE - Dangerous Woman (40%)
  • SELENA GOMEZ - Hands To Myself (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments