full screen background image

Poşetă cu bunuri şi acte furată dintr-o maşină lăsată cu motorul pornit şi portierele descuiate, în zona unui centru comercial din Suceava

poseta   O femeie, de 39 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat joi poliția, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală, lăsat cu portierele descuiate şi motorul pornit, o poşetă cu diverse bunuri şi acte.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, victima a oprit autoturismul în faţa unui stand de vânzare a arbuştilor şi pomilor fructiferi, din zona unui centru comercial din municipiul Suceava şi a intrat în interior.

După circa 5 minute, când a revenit la maşină, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras poşeta în care avea un telefon, documente și alte obiecte de uz personal, valoarea prejudiciului fiind de circa 600 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments