full screen background image

Poşetă cu bunuri şi acte furată dintr-o maşină lăsată cu motorul pornit şi portierele descuiate, în zona unui centru comercial din Suceava

poseta   O femeie, de 39 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat joi poliția, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală, lăsat cu portierele descuiate şi motorul pornit, o poşetă cu diverse bunuri şi acte.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, victima a oprit autoturismul în faţa unui stand de vânzare a arbuştilor şi pomilor fructiferi, din zona unui centru comercial din municipiul Suceava şi a intrat în interior.

După circa 5 minute, când a revenit la maşină, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras poşeta în care avea un telefon, documente și alte obiecte de uz personal, valoarea prejudiciului fiind de circa 600 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza