full screen background image

Popovici: “Mișcarea Populară este stabilă, în creștere, și nu va ceda presiunilor”

mp 1703     Deşi campania electorală va începe în luna mai, activitatea politică se arată destul se tensionată încă de pe acum.

După ce, săptămâna trecută, Ovidiu Milici a hotărât să părăsească Mișcarea Populară și să se alăture deputatului Băișanu și formațiunii ALDE, joi, președintele Organizației Județene a MP, Corneliu Popovici, a ținut să facă unele precizări în legătură cu acest subiect.

Într-o conferință de presă trecută, Milici și Băișanu, au spus că 21 de organizații ale Mișcării Populare au trecut la ALDE.

Popovici le-a transmis celor doi să spună, până luni, care sunt acele organizații, pentru că, în caz contrar, îi va da în judecată.

Corneliu Popovici, secondat de candidatul pentru primăria Suceava, Marian Andronache, primarul din Pojorâta, Bogdan Codreanu, și de președintele organizației municipale Suceava, Constantin Munteanu, a ținut să precizeze că Mișcarea Populară este “stabilă, în creștere, și că formațiunea pe care o conduce la nivel județean, nu va ceda presiunilor venite din partea celor de la ALDE sau de la PSD”.

0:00

Este posibil ca, în următoarea perioadă, sucevenii să asiste la noi mutări pe scena politică, având în vedere că nu mai departe de miercuri, fostul președinte al ALDE Suceava, Constantin Galan, s-a reîntors în PNL, partid care l-a și propulsat în Parlament.

Galan a luat această decizie, după ce, de la nivel central, a fost înlocuit din funcția de președinte cu Alexandru Băișanu.

comments

comments