full screen background image

Nistor Tătar, consilier judeţean, preşedinte OM a PSD Rădăuţi, director Servicii Comunale Rădăuţi

Fata-in-Fata-nt     Întreg Rădăuțiul va fi supus unei ample acţiuni de curățenie de primăvară, devenită deja tradiţională.

Şi în acest an, în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți, S.C. Servicii Comunale S.A. organizează tradiţionala acţiune ecologică de curăţenie generală de primăvară.

Această acţiune a debutat luni, 14 martie, şi se va încheia sâmbătă, 19 martie, având în vedere că duminică va fi Sărbătoarea Floriilor la creștinii romano-catolici.
Programul de desfăşurare a campaniei, pe zile şi străzi, l-a redat la VIVA FM,  Nistor Tătar, director S.C. Servicii Comunale S.A.

În cadrul acestei acţiuni se colectează deşeurile vegetale rezultate din curăţarea și toaletarea arborilor plantaţi pe aliniamentele stradale şi spaţiile verzi din jurul imobilelor, inclusiv deşeurile provenite din curăţatul curţilor şi grădinilor.

S-a început cu zona Hipodrom, strada Eudoxiu Hurmuzachi, Parcul Central și Parcul Alexandru Sahia, urmând ca în zilele următoare să se definitiveze curățenia de primăvară la Rădăuți.

0:00

Imediat ce vremea va permite, vor începe lucrările de asfaltare în municipiul Rădăuți, cu plombările drumurilor principale.

Se estimează că această primă etapă se va termina la sfârșitul lunii aprilie.

Totul se va derula conform programelor de asfaltare, 9 milioane de lei fiind prinse în buget pentru asfaltări.

Nistor Tătar,  directorul SC Servicii Comunale SA, a spus, în emisiunea Față în Față, care sunt zonele unde se va acționa cu prioritate și care sunt străzile care vor fi închise în vederea efectuării lucrărilor.

Tătar și-a exprimat regretul că, până în acest moment, foarte puțini investitori și-au exprimat intenția de a realiza aceste lucrări la Rădăuți.

0:00

Nistor Tătar este candidatul din partea PSD la alegerile locale din iunie 2016, pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

El a fost desemnat să intre în competiția electorală pentru funcția de primar în urma sondajului realizat de către Partidului Social Democrat, care l-a cotat cu cele mai mari șanse.

Candidatura lui Nistor Tătar a fost validată în Comitetul Executiv al Organuzației Municipale-Partidului Social Democrat Rădăuți, iar apoi a fost validată în prima ședință a Biroului Permanent a Organizației Județene a PSD Suceava.

În emisiunea Față în Față, de la VIVA FM, Tătar a spus că vrea să câștige încrederea rădăuțenilor astfel încât să fie votat, afirmând că crede în șansa sa de a câștiga alegerile și nu se teme de cei care vor face atacuri la persoană, după cum se obișnuiește în campaniile electorale.

0:00

Nistor Tătar le-a transmis rădăuțenilor să mearga la vot pe data de 6 iunie în număr cât mai mare și să aibă încredere în el și în programul său electoral.

0:00

Doina Craiu

Radio Viva FM Rădăuţi

comments

comments