full screen background image

Material lemnos confiscat de poliţiştii din Mălini

furt lemn autoutilitara     Marţi după-amiază, la ora 17.10, un echipaj de poliție din cadrul Secției 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit, pentru control, pe DJ 209A, pe raza comunei Mălini, autoutilitara condusă de un bărbat, de 48 de ani, din localitate, care transporta 3 mc lemn de foc, de esență fag.

În urma verificării avizului de însoțire, polițiștii au constatat faptul că acesta are termenul de valabilitate expirat din 15 februarie 2016, motiv pentru care conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 1.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Mălini.

Ceva mai târziu, în jurul orei 17.13, același echipaj de poliție a oprit pentru control, pe DJ 209 A, pe raza comunei Mălini, o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, de 44 de ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto a declarat faptul că nu deține documente de proveniență și transport  pentru materialul lemnos, a fost condus la sediul Ocolului Silvic Mălini unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3 mc lemn de foc, de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 1.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Mălini.

comments

comments