full screen background image

Propunerea Săptămânii 14 – 19 martie 2016

propunerea-14-19martie16

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DNCE – Cake By The Ocean


Atunci când nu se ocupă cu declarațiile de dragoste reciproce pe Instagram, frații Jonas sunt ocupați cu partea profesională. Nick lucrează la o nouă piesă, în timp ce single-ul său recent, “Levels”, urcă tot mai sus în topuri.
În același timp, Joe se pregătește să scoată piese noi împreună cu noua sa trupă, DNCE, asta după ce au lansat deja single-ul “Cake By the Ocean”. Vă place cum sună?

  • ​​KALEO – Way Down We Go


Trupa islandeză Kaleo a pornit în primul său turneu american în calitate de cap de afiş, denumit “Way Down We Go Tour”, care a debutat deja cu un show sold out la Nashville.
Multe dintre locaţiile iniţiale programate pentru turneu au fost schimbate cu unele mai spaţioase ca urmare a cererii mari din partea publicului. A fost anunţat deja faptul că multe concerte vor avea loc cu casa închisă.
Cel mai recent single semnat Kaleo, “Way Down We Go”, se află deja în topul celor mai difuzate 10 piese la nivel naţional.

  • ​​LOREDANA – Venus și Marte​


Loredana Groza a lansat o nouă melodie, “Venus şi Marte”, însoţită de videoclipul cântecului pe YouTube exact pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii. Piesa “Venus şi Marte” reprezintă un cadou muzical pentru admiratoarele artistei şi este compusă (muzică și versuri) de către Loredana şi Cătălin Dascălu (HaHaHa Production). Vanotek s-a ocupat de partea instrumentală a cântecului.

Care este melodia ta preferată?

  • KALEO - Way Down We Go (60%)
  • LOREDANA - Venus și Marte (30%)
  • DNCE - Cake By The Ocean (10%)
Loading ... Loading ...

comments

comments