full screen background image

Primăvara digitală la Colegiul Silvic “Bucovina” Câmpulung Moldovenesc – “Hai pe Net!” 2016

colegiul silvic campulung moldovenesc     Colegiul Silvic “Bucovina” Câmpulung Moldovenesc va participa la Campania pan-europeană “Get Online Week 2016”, organizată de Fundația EOS România.

Fundația EOS România va organiza și în acest an Campania “Hai pe Net!”, o campanie care își propune să aducă cât mai mulți români în spațiul virtual.

Campania se va desfășura în perioada 14 – 20 martie 2016, în colaborare cu 117 organizații, instituții și ONG-uri din România.

La fel ca și în anii anteriori, Campania “Hai pe Net!” 2016 se va focaliza pe cele două direcții mari prioritare de incluziune digitală: în primul rând pe atragerea persoanelor care nu au folosit niciodată un calculator sau internetul și în al doilea rând pe promovarea unor instrumente online care să ajute tinerii să-și evalueze competențele digitale și să își crească șansele de angajare.

Ca și element de noutate pentru ediția din acest an, Fundația EOS și-a propus să susțină  incluziunea digitală a persoanelor cu deficiențe de vedere prin promovarea accesibilizării site-urilor web  aparținând instituțiilor publice.

Partenerii campaniei “Hai pe Net!” 2016 estimează atragerea unui număr de aproximativ 20.000 de persoane în activitățile specifice ale campaniei.

Toate activitățile derulate de partenerii campaniei sunt gratuite pentru cei interesați.

La finalul lunii aprilie 2016, Fundația EOS va premia cei mai activi parteneri ”Hai pe Net!”, centrele cu cea mai bună participare în campanie și va acorda distincții celor implicați.

comments

comments