full screen background image

Băieţel rănit, după un accident în lanţ pe Calea Unirii din Suceava

accident1      În cursul serii de duminică, la ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un localnic, de 28 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers.

Astfel, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un localnic, de 24 de ani, care la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr, de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care circula în faţa sa şi care a frânat în trafic.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor, de 8 ani, din localitate, pasager în autoturismul condus de tânărul de 24 de ani.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 25 de ani a părăsit locul accidentului, pe motiv că nu a suferit avarii la autoturism, însă, la solicitarea polițiștilor s-a prezentat ulterior la sediul de poliţie.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments