full screen background image

Portofel furat pe holul unei instituţii, recuperat de jandarmii din Fălticeni

index     Miercuri, 9 martie, în jurul orei 13.00, jandarmii, aflați în serviciul de pază și protecție la o instituție publică din municipiul Fălticeni, au fost sesizaţi de către un cetăţean, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, acesta și-a pierdut portofelul, în care se afla permisul de conducere și suma de 40 de de euro.

În urma analizăriii imaginilor stocate de camerele de supraveghere, jandarmii au constatat că bărbatului i-a căzut portofelul din buzunar în timp ce se deplasa pe holul instituției.

O altă persoană, care a observat portofelul, a aruncat în mod intenționat în dreptul acestuia mapa pe care o avea asupra sa, pentru a da impresia falsă că a scăpat ceva din mână.

Ulterior, aceasta a ridicat mapa, a introdus portofelul în buzunar și părăsit instituția.

Jandarmii au identificat persoana în cauză, constatând că acesta este Eugen E., în vârstă de 48 de ani, din municipiul Fălticeni.

Acesta a declarat că a cheltuit suma de bani pe care a găsit-o în portofel, cumpărându-și alimente și țigări, și a lăsat permisul de conducere în căsuța poștală din fața instituției.

Portofelul a fost restituit părţii vătămate, iar bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Fălticeni, în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments