full screen background image

Două motopompe furate din anexa unui imobil din Cacica

motopompa     Secţia 10 Poliţie Rurală Păltinoasa a fost sesizată, miercuri dimineaţă, prin 112, de un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în noaptea de 8/9 martie, persoane necunoscute i-au sustras bunuri, dintr-o anexă a imobilului pe care-l deține pe raza comunei Cacica.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea respectivă, profitând de lipsa unui sistem de pază sau alarmare, prin forţarea ușii de acces, persoane necunoscute au sustras din anexa imobilului două motopompe.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi anexelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri de valoare în anexele neasigurate sau fără sisteme de alarmare (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.).

comments

comments