full screen background image

Focuri de armă trase pentru prindrea unor contrabandişti de ţigări, în apropiere de Straja

colete straja     Marţi seară, în jurul orei 17.45, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat către interior, pe direcţia localităţii Straja, mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor efectuând somaţiile legale prin voce şi, deoarece acestea nu s-au supus, au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical.

În acel moment, bărbaţii au abandonat coletele şi, profitând de zona împădurită şi terenul accidentat, s-au îndreptat înspre teritoriul statului vecin.

Imediat au fost luate măsuri de supraveghere a zonei, totodată fiind anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz.

La cercetarea terenului au fost descoperite 4 colete cu ţigări, care au fost transportate la sediul S.P.F. Brodina.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.940 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 80.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În prezent, se efectuează cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun.

comments

comments