full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi în timp ce conduceau băuţi

POLITIST     În cursul zilei de marţi, în jurul orei 17.14, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret, a oprit pentru control, pe raza comunei Bălcăuți, autoturismul condus de un bărbat, de 30 de ani, din orașul Siret.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această noapte, în jurul orei 01.45, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Grăniceşti.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la spital, unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 02.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un localnic, de 26 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments