full screen background image

Bărbat din Şcheia reţinut şi încarcerat, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     Poliția municipiului Suceava a fost sesizată, marţi, prin 112, de un tânăr, de 19 ani, din judeţul Iaşi, despre faptul că două tinere și un bărbat i-au sustras mai multe flori pe care le vindea în zona Curcubeu, din localitate.

După comiterea faptei, cei trei au fugit.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, au fost identificaţi doi dintre autori, respectiv un tânăr, de 23 de ani, din comuna Şcheia, şi o minoră, de 14 ani, din comuna Comăneşti.

Aceştia au recunoscut furtul florilor, dar au declarat că bunurile se află la cea de-a treia persoană, o tânără, de 18 ani, din comuna Şcheia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, marţi, în jurul orelor 12.20, după ce minora și tânăra de 18 ani au sustras buchete de flori, tânărul de 23 de ani a amenințat partea vătămată cu un cuțit, pentru a le asigura scăparea celor două suspecte.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de  tânăr, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, el fiind reținut pentru 24 de ore.

Cele două tinere sunt urmărite penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Suspectul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments