full screen background image

Flori pentru elevele Şcolii de jandarmi din Fălticeni

3     În perioada 08 – 20 martie, d-ra Audrey Selnet, lector francez în cadrul misiunii de sprijin temporar desfăşurată la Jandarmeria Română, va desfăşura activităţi didactice la nivelul catedrei “Pregătire socio-umană şi limbi străine”, în vederea susţinerii procesului de învăţare a limbii franceze, la cursurile planificate a se desfăşura în perioada menţionată, cu elevii anului II.

Activităţile care se vor desfăşura vor fi de natură să trezească interesul elevilor în ceea ce priveşte limba şi cultura franceză, precum şi stimularea dorinţei de perfecţionare a nivelului lingvistic, prin conştientizarea importanţei limbilor străine în societatea contemporană şi în contextul participării Jandarmeriei Române la numeroase misiuni internaţionale.

Întrucât această zi are şi o semnificaţie aparte, 8 martie – aniversarea Zilei Internaţionale a Femeii, cadrele militare şi personalul contractual feminin, precum şi elevele şcolii au primit flori şi felicitări din partea colegilor şi a comenzii unităţii.

De asemenea, Audrey Selnet a fost primită cu ospitalitate de către colegii jandarmi, care i-au oferit un mărţişor şi un buchet de flori.

Jandarmeria Română beneficiază în perioada 1 septembrie 2015 – 31 mai 2016, în cadrul unei misiuni de sprijin temporar, de prezenţa unui lector francez (Audrey SELNET), în vederea susţinerii procesului de învăţare a limbii franceze la cursurile organizate în cadrul instituţiilor de învăţământ specializate.

comments

comments