full screen background image

Bătrân de 83 de ani, furat de 3.200 de lei, în Piaţa Mică din Suceava

piata george enescu suceava     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, duminică după-amiază, la ora 16.20, de un bărbat, de 83 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla pe o alee de acces în Piaţa Agroalimentară, din cartierul George Enescu, o persoană necunoscută i-a sustras suma de 3.200 de lei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 15.45, în timp ce se afla pe o alee de acces spre piaţa agroalimentară, victima a scos din buzunarul hainei un plic în care avea suma de 3.200 de lei, cu intenţia de a pune restul primit de la un magazin de cumpărături.

În acel moment, profitând de neatenția lui, un tânăr necunoscut i-a sustras plicul cu bani și a fugit.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Nu vă afişaţi cu bunuri de valoare (telefoane mobile, bijuterii) sau sume de bani, mai ales în spaţiile aglomerate, întrucât riscaţi să deveniţi victime sigure ale hoţilor sau tâlharilor!

comments

comments