full screen background image

Consiliul Judeţean participă la Târgul Regional de Turism de la Bacău

targ 1     Consiliul Judeţean Suceava va participa, în perioada 4-6 martie, la cea de-a treia ediţie a Târgului Regional de Turism “Vacanța“ Bacău ce va avea loc în cadrul Centrului de Afaceri şi Expoziţii “Mircea Cancicov” Bacău.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism , doreşte să aducă la un loc agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, precum şi primării şi consilii judeţeane în special din zona Moldovei.

Târgul are ca scop prezentarea ofertelor turistice pentru anul în curs a diferiţilor touroperatori, agenţi economici şi a altor factori implicaţi în domeniul turistic din regiunea nord-est.

Această manifestare reprezintă pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

Consiliul Judeţean Suceava va participa, la această ediţie, cu un stand de 8 mp în care vor fi expuse materiale de informare şi promovare turistică, respectiv: hărți turistice ale judeţului şi municipiului Suceava, broșuri de prezentare a Bucovinei ce cuprind informaţii legate de turismul cultural, activ şi rural, ghiduri de prezentare a judeţului şi a municipiului, albume, pliante și flyere de promovare a unităților de cazare din județ.

comments

comments