full screen background image

Ţigări de contrabandă în valoare de 50.000 de lei, confiscate în apropiere de Ulma

colete straja     Azi-noapte, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava şi S.P.F. Brodina, au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat către interior (pe direcţia localităţii Ulma), mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, însă bărbaţii au abandonat coletele şi, profitând de zona împădurită şi terenul accidentat, au fugit în direcţii diferite.

Imediat au fost luate măsuri de supraveghere a zonei, fiind anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz.

La cercetarea terenului au fost descoperite 9 baxuri, care conţineau cantitatea de aproximativ 4.498 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 50.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent se efectuează cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun.

comments

comments