full screen background image

Mircea A. Diaconu, Doctor Honoris Causa al Universității “Apollonia” Iaşi

Mircea A. Diaconu     În cadrul Congresului internațional 2016 – “Pregătim viitorul promovând excelența”, găzduit, în perioada 3-5 martie, de Universitatea “Apollonia” din Iași, prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, prorector al Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava, critic literar de anvergură națională, i se va decerna titlul Doctor Honoris Causa al Universității “Apollonia”.

Manifestările universității ieșene se deschid joi, 3 martie, la Congress Hall Palas, sala Chopin, de la ora 17, urmând ca, în continuarea acestora, să se decerneze titlul de Doctor Honoris Causa, atât universitarului sucevean Mircea A. Diaconu, cât și prof. univ. dr. Mircea Ifrim, de la Academia de Științe Medicale, membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință din România.

Printre participanții la Congres se află membri ai Academiei Române, Academiei Oamenilor de Știință din România, Academiei de Științe Medicale, Academiei de Științe a Republicii Moldova.

Participă și universitari de la Artuklu University Turcia, de asemenea universitari din Italia, Germania, Portugalia, Franța, Statele Unite, numeroase personalități ale vieții academice, culturale și științifice din țara noastră.

comments

comments