full screen background image

Seminarii de psihologie la Fălticeni

seminar     “Un eveniment… doua seminarii”, vineri, 4 martie, orele 18.00, la pub Thales, în municipiul Fălticeni.

Psihoterapeut, psiholog sportiv, Irina Anda Babău, vă invită la seminarul “Performanţa ca sport”.

O dezbatere cu privire la importanţa antrenamentului mental în orice domeniu al vieţii.

Provocările necesită uneori abilităţi de campion pentru a fi depaşite, iar viaţa presupune o întreagă serie de competiţii în care uneori reuşim, alteori căpătăm experienţă pentru viitoarele confruntări.

Ca reprezentant regional al Asociaţiei de Psihologie Sportivă şi psihoterapeut specializat, Irina Anda Babău vă invită să cunoaşteţi principiile conform cărora în sport şi în organizaţii, în echipe, sau în viaţă în general echilibrul mental şi dorinţa de performanţă vă conduc înspre succes.

Psiholog Mihai Marius Moisoiu vă invită la seminarul “Limbajul nonverbal şi îmbunătăţirea comunicării în relaţia de cuplu”.

Un seminar pe parcursul căruia vor fi puse în discuţie şi studiate particularităţile limbajului nonverbal la El şi la Ea, strategiile pentru menţinerea pe termen lung a unui cuplu armonios,  modalităţile prin care pot fi gestionate problemele de comunicare, soluţiile prin care un cuplu plafonat, de genul El şi Ea…”colegi de apartament” poate să redevină dinamic şi plin de afectivitate şi …nu în ultimul rând, semnele nonverbale ce pot indica faptul că unul dintre parteneri a minţit, minte sau se pregăteşte să mintă.

comments

comments