full screen background image

Primarul Sucevei, Ion Lungu: “Proiectul Utilităţi şi mediu a fost cel mai dezastruos pentru judeţ!”

Fata-in-Fata-lungu     Campania de curățenie de primăvară va începe şi în municipiul Suceava, pe 15 martie.

La fel ca în fiecare an, municipalitatea caută să implice asociațiile de proprietari printr-un concurs, cu premii totale de 50.000 de lei.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, primarul Ion Lungu a precizat că sloganul sub care se va desfășura această acțiune va fi “Toți pentru curățenia orașului”.

0:00

Delegarea serviciului de salubritate menajeră în municipiul Suceava s-ar putea rezolva săptămâna viitoare, când este următorul termen, la Curţea de Apel Suceava, în vederea soluţionării şirului de contestaţii pe care “Rosal Grup” Bucureşti le-a depune, după ce contractul acesteia cu autorităţile locale a expirat.

La noua licitaţie, câştigătoare a fost declarată asociaţia dintre firmele “Florconstruct” şi “Diasil Service” Suceava.

Primarul Ion Lungu a declarat, la VIVA FM, că speră ca delegarea serviciului să fie rezolvată cât mai curând, pentru ca lucrările la punctelor de colectare îngropate să poată începe.

0:00

Noul contract se va parafa pe o perioadă de 12 ani.

Încasările Primăriei sucevene din taxe și impozite locale sunt mai reduse în acest an decât în aceeași perioadă din 2015.

Persoanele fizice și agenții economici au achitat doar 89 % față de anul trecut.

Primarul Ion Lungu a făcut un nou apel către agenții economici, să se prezinte la ghișeele municipalității până la sfârșitul lunii, pentru a înainta declarațiile de impunere.

0:00

Cel mai dezastruos proiect pentru judeţul Suceava a fost “Utilităţi şi mediu la standarde europene”, crede primarul municipiului reşedinţă, Ion Lungu.

El şi-a susţinut afirmaţia în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată la Radio VIVA FM Suceava.

0:00

Restanţele populaţiei la plata agentului termic, asfaltările care vor începe în curând, precum şi alte proiecte care vor demara în acest an, au fost printre subiectele abordate de Ion Lungu.

Înregistrarea integrală a emisiuni “Faţă în faţă”, realizată marţi, 1 martie, la Radio VIVA FM Suceava, cu primarul Ion Lungu, o puteţi asculta mai jos:

0:00

comments

comments