full screen background image

Accident în lanţ provocat de un şofer care a părăsit locul faptei, în apropiere de Pătrăuţi

politia_rutiera     Marţi, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul, înmatriculat în străinătate, pe DN 2, din direcția Siret-Suceava, în afara localității Pătrăuți, un tânăr, de 20 de ani, din orașul Vicovu de Sus, nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

Din acest motiv, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 29 de ani, din județul Botoșani, pe care l-a proiectat în alt autoturism care circula în fața sa, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior, la ora 10.08, un bărbat, de 28 de ani, din județul Botoşani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani, a apelat 112, sesizând evenimentul și relatând faptul că, în urma impactului, acuză dureri în zona cervicală, însă nu solicită intervenția unui echipaj medical de urgență.

În urma activităților întreprinse de polițiști, în jurul orei 12.15, autoturismul înmatriculat în străinătate și condus de tânărul de 20 de ani a fost identificat, de un echipaj al Biroului Rutier Suceava, pe DN 2, în zona comunei Pătrăuți.

Conducătorul auto a declarat polițiștilor faptul că a plecat de la fața locului întrucât se grăbea să ajungă, la ora 11.00, la o instituție din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului de 28 de ani.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments