full screen background image

Meciul amical cu Spania se va disputa pe Cluj Arena

Cluj Arena     Meciul amical dintre România și Spania se va juca pe Cluj Arena, a anunțat marți preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, citat de Digisport. Inițial, partida trebuia să se desfășoare pe Arena Națională, însă acest lucru nu este posibil în lipsa unui aviz de la ISU.

“Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt”, a declarat Răzvan Burleanu.

”Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 (cu Lituania – n.r.) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aștept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la Primărie de a ne da spre administrare Arena Națională”, a mai spus preşedintele FRF.

Reprezentativa României va disputa pe 23 martie un meci de verificare cu echipa Lituaniei. Partida s-ar putea disputa tot pe “Cluj Arena”. Varianta de rezerva este stadionul celor de la Astra, de la Giurgiu, mai arată sursa citată.

comments

comments