full screen background image

Misiuni în cooperare, la frontiera de nord a României

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     În perioada 23-24 februarie, poliţişti de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava şi lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat activităţi specifice în zona de responsabilitate a Poliţiei de Frontieră Suceava, în scopul prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, a infracţionalităţii transfrontaliere precum şi respectării ordinii şi liniştii publice.

Acţiunile s-au desfăşurat pe raza localităţilor de frontieră Siret, Frătăuţii Noi, Bilca, Vicovu de Sus, Straja, scopul fiind prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere, a contrabandei şi traficului ilegal cu ţigări de provenienţă extracomunitară şi a altor produse accizabile, precum şi respectarea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul misiunilor executate au fost verificate 56 autovehicule, cu 58 de persoane, nefiind constatate fapte de natură penală sau contravenţională.

Misiunile executate au avut un caracter de prevenire şi combatere a infracţionalităţii precum şi de asigurare a unui climat de normalitate, siguranţă şi linişte publică pentru cetăţeni.

comments

comments