full screen background image

Gabriel Cotabiță revine alături de VH2 și lansează o piesă emoționantă – “Dor de voi”

music-pictureVH2ddv

VH2, una dintre trupele legendare ale României care ne-a oferit de-a lungul timpului piese nemuritoare, revine cu un nou single de o sensibilitate cutremurătoare: “Dor de voi”.

Este prima piesă înregistrată de Gabriel Cotabița alături de VH2 după evenimentul nefericit de anul trecut.

“Dor de voi” este scrisă de Mihai Pocorschi în urmă cu doi ani, însă nu a mai fost lansată atunci din cauza lucrului intens pentru materialul “VH2 – Live în Garaj”.

Piesa, însă, odată cu trecerea timpului, a căpătat un sens și mai profund. “Am descoperit cu surpriză că versurile aveau o rezonanță aproape profetică și am hotărât în perioada noiembrie-decembrie, să o producem”, a declarat Mihai Pocorschi.

Artistul a adăugat că “Dor de voi” e încărcată de o emoționalitate aparte, “este un cântec despre o călătorie lungă și inițiatică și despre forța de nebănuit a iubirii în viețile noastre”.

“Dor de voi” marchează un moment special pentru VH2, în care se reconectează cu publicul său, lucru accentuat de Mihai Pocorschi: “Piesa relatează o poveste care se cerea spusă și de aceea am decis să o împărtășim cu publicul nostru.”

 

Download:  VH2 – Dor de voi

Muzică și Text: Mihai Pocorschi. Orchestrație: Mihai Pocorschi. Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2016 ROTON MUSIC

comments

comments