full screen background image

Economie de 1 milion de lei la licitaţia pentru etapa a doua de modernizare a zonei centrale a Sucevei

centru suceava     Lucrările etape a doua de reabilitarea a Zonei centrale a municipiului Suceava  au fost câştigate de asocierea Victor Construct  Botoşani & Auto Tehnorom Suceava.

Contractul de  execuţie a fost semnat pentru o valoare de aproximativ 1,57 de milioane de lei, deşi iniţial totalul estimat a fost de circa 2,57 de milioane de lei.

Cu economia de 1 milion de lei realizată, cât şi cu o completarea financiară din bugetul local, primarul Ion Lunge spune că, ulterior, va fi organizată licitaţie şi pentru cea de a treia etapă a modernizării.

Noile intervenţii vor cuprinde porţiunea din strada „Ştefan cel Mare”, aflată între intersecţia cu strada „Metropoliei” şi intersecţia cu strada „Ana Ipătescu”.

Pe segmentul respectiv, pe care se află clădirea Parchetelor şi Muzeul Bucovinei, va fi turnat un covor asfaltic, fiind eliminată soluţia de placare cu dale de granit.

În funcţie de vreme, cel mai probabil ordinul de începere a execuţie va fi dat la începutul lunii martie, astfel încât, în această vară, centrul Sucevei să fie integral modernizat.

comments

comments