full screen background image

Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman: “Baza de la Nada Florilor va fi dată în folosinţă până la 1 mai!”

cata     Săptămâna trecută, la propunerea aleşilor liberali, a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Fălticeni.

Liberalii doreau modificarea cotelor pentru taxele şi impozitele locale.

Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat, în emisiunea “Faţă în faţă”, că totul a fost doar o acţiune populistă a liberalilor şi a explicat şi de ce.

0:00

Primăria Fălticeni încearcă să menţină la minimum nivelul taxelor şi impozitelor locale.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, primarul Cătălin Coman a declarat că Fălticeniul este singurul municipiu din zona Moldovei în care nu se încasează taxe suplimentare pe salubritate, pentru deszăpezire sau pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

0:00

 
Cătălin Coman crede că bugetul localităţii este unul perfect echilibrat, deşi nu poate acoperi necesităţile în totalitate.

În emisiunea “Faţă în faţă”, Cătălin Coman a precizat că doar plata utilităţilor pentru unităţile şcolare din municipiu scoate din conturile primăriei 30 de miliarde de lei vechi.

0:00

Primarul PSD al municipiului Fălticeni consideră că proiectul de la baza de agrement  Nada Florilor este unul de succes pentru oraș, “spre necazul cârcotașilor și al adversarilor politici”.

El a spus, la VIVA FM, că la 15 aprilie – 1 mai, baza va fi dată în folosinţă.

Înregistrarea integrală a emisiunii “Faţă în faţă”, realizată marţi, 23 februarie, la Fălticeni, cu primarul Cătălin Coman, o puteţi asculta mai jos:

0:00

comments

comments