full screen background image

Primăria Rădăuţi organizează angajează doi muncitori necalificaţi, la sectorul de întreţinere

primaria radauti     Primăria municipiului Rădăuţi organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de muncitor necalificat, la sectorul de întreţinere – mecanizare, pe durată nedeterminată.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România.

De asemenea, trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit.

Vârsta minimă trebuie să fie cea reglementată de prevederile legale și trebuie să aibă capacitate de exercițiu.

Starea de sănătate a aspiranților la acest loc de muncă trebuie să fie corespunzătoare postului, atestată de adeverințe medicale.

Una dintre condițiile de bază este aceea de a nu fi fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals sau a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni făptuite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Concursul se va desfășura pe data de 17 martie, la ora 10.00, la Primăria Municipiului Rădăuți.

Pentru înscrierea la concurs candidații vor prezenta un dosar de concurs care va conține o serie de documente care sunt afișate pe site-ul Primăriei.

Relații suplimentare se pot obține la camera 20 a instituției, serviciul administrație publică locală, resurse umane-relații cu publicul, sau la nr. de telefon 0230.56.11.40 sau 0230.56.29.31.

comments

comments