full screen background image

O femeie şi doi copii au fost răniţi, după un grav accident rutier pe raza comunei Pojorâta

received_1143070892379206     Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au intervenit, în această dimineaţă, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localităţii Pojorâta.

În sprijinul pompierilor militari au intervenit şi două autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, aceştia din urmă fiind prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Pompierii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au intervenit pentru descarcerarea copiilor.

Femeia (29 de ani) a fost scoasă din autoturism de către participanţii la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie.

Cei doi copii, o fetiţă (11 ani) şi un băiat (6 ani), au fost extraşi de către pompierii salvatori.

După ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferaţi, mai departe, către Spitalul Judeţean Suceava.

comments

comments