full screen background image

Târgul de Nunți “Wedding Show 2016” Rădăuţi, o reală reuşită

t9     Sâmbătă, 20 februarie, s-a desfășurat, la Rădăuți, cea de a treia ediție a Târgului de Nunți “Wedding Show 2016”.

Evenimentul este unul de referință pentru cei care se vor căsători anul acesta, deoarece a fost cea mai potrivită ocazie să își aleagă toate cele necesare pentru nuntă, în special rochia de mireasă.

Expozanți de rochii de mireasă, gama completă de costume de mire, de la clasic până la modern, inele și verighete cu pietre prețioase pentru toate bugetele, idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, aranjamente florale, toate acestea s-au derulat într-o prezentare deosebită, în fața unui public numeros.

Paradă a rochiilor de mireasă a facut deliciul celor prezenți, dar și demonstrațiile de hair-styling și make-up.

Momentele artistice au fost susținute de Taraful “Lăutarii Bucovinei”, Gabriel Kiszcsuk – Live & DJ și Ansamblul Folcloric “Florile Bucovinei” al Casei de Cultură Rădăuți.

Participanții s-au delectat cu tombola în cadrul căreia s-au câștigat premii substanțiale, de la accesorii, pachete foto-video, cursuri de dans, ședințe de make-up, până la rochii de mireasă și chiar un sejur pentru un cuplu.

Marele premiu a fost de 12.000 de lei și a fost câștigat de Cristina Mihalescu din Rădăuți.

VIVA FM a fost partener media al “Wedding Show 2016” Rădăuți.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

Poze de Dragoş Acsani

comments

comments