full screen background image

Poliţiştii caută un şofer care a lovit cu maşina un pieton aflat pe trecere şi un alt vehicul, după care a părăsit locul faptei

politia_rutiera     În cursul serii de miercuri, la ora 19.45, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal de pe DN 2E, în interiorul comunei Buneşti, un localnic, de 69 de ani, a fost acroşat ușor de un autoturism.

În acel moment, conducător auto a virat stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat în depășirea sa, condus regulamentar de un bărbat, de 29 de ani, din judeţul Iași, după care şi-a continuat deplasarea.

Conducătorul auto de 29 de ani și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru șofer, și de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul, de 69 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autoturismului implicat în eveniment şi a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului.

comments

comments